Sjællands Byggefirma København

Sjælland Byggefirma København

Hjemmeside: https://www.sjaellands-byg.dk/

Sjællands byggefirma København er en lille virksomhed, der kan udføre alle former for byggearbejde, altid med kvalitet og kunden i fokus. Sjælland byggefirma København udfører alle job, store som små, for både private og virksomheder. Sjælland byggefirma København starter fra Amager, hvor vi har kontor og værksted, men har hele Region hovedstaden og Sjælland som arbejdsområde og udfører også opgaver andre steder efter aftale.

Sjælland byggefirma København bygger huse, renoverer køkkener og badeværelser, bygger udestuer og altaner, udskifter vinduer, lægger gulve og lofter og meget mere. Vi har vores egne biler og et komplet sæt værktøjer og arbejder med kompetente håndværkere inden for låsesmed, el og fliser. Vi har designere og kvalitetschefer, der arbejder med os.

Leder du efter et kompetent byggefirma København, der kan renovere dit hus? Kontakt Sjælland byggefirma København , de kan udføre en renovering med gode resultater, hurtigt og effektivt og med stor nøjagtighed. Vi kan renovere dit hus eller din lejlighed i sin helhed, eller vi kan friske dele af køkkenet eller badeværelset op. Vi har medarbejdere med alle de nødvendige færdigheder og certifikater – vi gør altid vores bedste, uanset om det er et stort eller lille job.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå aldrig glip af en udmærket mulighed til at skaffe flere kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre virksomheder

Lignende Virksomheder