Din lokale frugtleverandør

Få leveret frisk frugt og grønt til kontoret

Sæt et godt eksempel for dine medarbejdere, og skab masser af sund energi til hele kontoret, med sund og lækker frisk frugt fra FrugtKurven. Med en frugtordning med FirmaFrugt, får I leveret sprød og frisk frugt lige så tit I ønsker det. En sund og god måde at komme igennem arbejdsdagen på.

 

En sund hverdag på kontoret

Når I vælger en FirmaFrugt ordning til jeres virksomhed fra FrugtKurven, så har I masser af muligheder. Vi har et stort udvalg af forskellige, lækre FrugtKasser og FrugtKurve. Med så mange muligheder, er der noget for enhver smag, og I kan helt sikkert også finde jeres favorit. Med FirmaFrugt og firma frugt erhverv – FrugtKurve og FrugtKasser er det nemt og billigt at forkæle sine medarbejdere på en sund måde, som også øger energien i arbejdsdagen. Frisk frugt er med at til at holde et stabilt blodsukker dagen igennem, og dermed er en FrugtKurv eller FrugtKasse fyldt med lækker frugt ikke bare en delikat snack til eftermiddagskaffen, men også et sundt alternativ – og en måde at holde energien oppe, og effektiviteten i top.

 

FrugtKurven leverer frisk frugt i hele landet

Uanset hvor jeres firma er placeret i de store byer i Danmark, så kan I nyde godt af de lækre frugtordninger til firmaer fra FrugtKurven. Vi har mange forskellige frugtordninger at vælge imellem, og I kan blandt andet vælge at få lækre, økologiske FrugtKasser og FrugtKurve leveret lige til døren. Økologisk FirmaFrugt og øko frugt til virksomheder kan leveres i både København, Odense, Aarhus og Aalborg, og vores faste frugtchauffører sørger for at de friske frugter kommer uskadt til jeres kontor. Når I vælger Økologisk FirmaFrugt er I med til at gøre en forskel for både miljøet, og jeres egen sundhed. I undgår unødige sprøjtemidler, og er med til at passe godt på vores miljø.

 

Vi leverer frisk frugt alle ugens dage

Den friske frugt kan leveres lige så tit I har lyst. Vi er jeres lokale frugtleverandør, og vi er stolte af at være med til at holde Danmark sund. Vores frugt og grønt varierer med årstiderne, og I kan altid være sikre på at de sunde FrugtKasser og FrugtKurve indeholder sprød og lækker, frisk frugt. Ud over lækker frugt og grøntsager, så har vi også et stort udvalg af andre sunde snacks. Find for eksempel et stort udvalg af lækre dadelkugler fra Cocohagen og sprøde nødder, lige til at holde energiniveauet oppe en sen eftermiddag. Med vores store udvalg af lækre snacks til kontoret går I helt sikkert ikke sukkerkolde!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå aldrig glip af en udmærket mulighed til at skaffe flere kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre virksomheder

Lignende Virksomheder