Elektriker Østerbro med speciale i boligelinstallationer

Elektriker Østerbro med speciale i boligelinstallationer

Leder du efter en elektriker Østerbro?

Så er du kommet til det rigtige sted. Firma info er baseret på Østerbro og vi kender alle de lokale entreprenører og elektrikere på Østerbro. Her to leverandører af elinstallationer som vi kan anbefale varmt. 

Vi kan anbefale denne elektriker Østerbro

Ny elinstallation elektriker Østerbro og deres team af elektrikere er erfarne og kompetente med alle de kvalifikationer og certifikater, der kræves for at udføre el-installationer og el-renoveringer. De hjælper dig gerne med alt fra simple tilpasninger og servicearbejde til omfattende renoveringsarbejder, stammeudskiftninger og installation af kraftværker. Ny elinstallation elektriker Østerbro henvender sig både til private kunder og virksomheder og garanterer, at vi udfører et tilfredsstillende og sikkert arbejde. Derudover altid en fast pris.

Søger du en elinstallatør og elektriker Østerbro?

Elektrikerservice hos Københavns Elektriker Østerbro.  Du kan hyre dem til alt arbejde inden for el, dette er vores mest almindelige ydelser:

  • Ladeboks til elbil – vi sælger og monterer ladebokse til elbiler, så du nemt kan oplade den nye elbil i garagen eller i indkørslen.
  • El-installation – skal du installere eller servicere et el-anlæg, hjælper vi dig gerne uanset arbejdets omfang.
  • Netværksinstallation – har du lige fået fiber til hjemmet eller skal du lave en netværksinstallation på virksomhedens nye kontor, kan vi hjælpe dig Udskiftning af elværk – oplever du, at sikringerne ofte går, kan det være nødvendigt at flytte sikringen til en anden fase i elværket, alternativt skifte til et nyere og mere moderne stikskab.
  • El-sikkerhed – inden du køber eller sælger bolig, anbefales det, at du gennemgår sikkerheden i det elektriske anlæg og udfører den nødvendige service. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå aldrig glip af en udmærket mulighed til at skaffe flere kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre virksomheder

Lignende Virksomheder