Har du brug for økonomisk assistance?

Har du brug for midlertidig økonomisk assistance i din virksomhed? Det kan fx være fra en økonomichef, en CFO eller lignende. Så bør du overveje at hyre en interim regnskabschef. Nogle gange kan friske øjne og handlekraft udefra nemlig være nødvendigt, for at skabe forandring og udvikling i din virksomhed.

Fordele ved en midlertidig interim økonomichef

Der er mange fordele ved at hyre en midlertidig interim økonomichef, CFO eller regnskabschef, hvis din virksomhed har brug for midlertidig og akut økonomisk bistand. For det første får du en person udefra med en høj faglighed, som kan se tingene i din virksomhed fra nye perspektiver og vinkler. Det kan være særdeles gavnligt og værdifuldt i sig selv.

Derudover får du en person, som kan bidrage med overblik og resultater samt identificere nye muligheder og som kan træde til med kort varsel. Du får en profil som både har ledererfaring og praktisk erfaring og som fra samme dag, som personen tiltræder, kan være med til at skabe ro, struktur og resultater i din virksomhed.

Det smarte ved en midlertidig interim økonomichef er desuden, at du kun betaler for de faktiske timer, medarbejderen er hos dig. Du slipper altså for at ansætte en medarbejder, som skal have en fast løn. Og du slipper for at sende en jobannonce ud, læse ansøgning og afholde samtaler. Når du ikke længere har brug for den ekstra hjælp, opsiger du blot samarbejdet.

Hvad kan en midlertidig interim økonomichef hjælpe med?

En interim økonomichef kan hjælpe med en bred vifte af opgaver. Det værende bl.a. sparring og ledelse, årsafslutning, IFRS, konsolidering, projekt controlling, ERP implementering, compliance, risikoanalyser og meget mere.

En interim økonomichef eller CFO er en, som er vant til at arbejde hurtigt, skabe overblik og identificere mulige udfordringer og skabe hurtige og synlige resultater. Du får med andre ord, det du har brug for, og kan selv skrue op og ned for timeantallet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå aldrig glip af en udmærket mulighed til at skaffe flere kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre virksomheder

Lignende Virksomheder