N’AGE – bliv den bedste udgave af dig selv

N’AGE er Danmarks første klinik inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. Det var tilbage i 2003, at Ida Bille Brahe startede sin første klinik. Tilbage i 2003 var fokusset på behandling med Restylane – der er dog siden dengang kommet flere behandlinger til. I dag finder du N’AGE i København, Århus, Odense, Vejle, Kgs. Lyngby, Frederiksberg og Østerbro.

First movers på kosmetiske behandlinger

Tilbage i 2003, da Ida Bille Brahe åbnede den første klinik på Kongens Nytorv, var det helt nyt for danskerne med kosmetiske behandlinger, og det var primært noget, man kendte til i forbindelse med udlandet, især USA. Botox og fillers var stadig et emne, der ikke blev talt meget om herhjemme.

Det var dog allerede dengang noget, der havde gjort sit indtog i USA. Her var der flere klinikker, der havde specialiseret sig i ovenstående. Mange forbinder fejlagtigt kosmetiske behandlinger med noget, der ender med at se unaturligt ud. Får du det gjort ved eksperter med den rette erfaring, så ender du i stedet med et resultat, der ser naturligt ud og passer til lige netop dig.

Eksperter med mange års erfaring

Hos N’AGE er kerneværdierne æstetik, etik og sikkerhed. Derfor finder du også kun uddannede behandlere med mange års kosmetisk erfaring, som er fagligt stolte og besidder en høj æstetisk sans. Men det er ikke det eneste. Behandlerne tager årligt internationale kurser og træninger, så de konstant udvikler sig, og dermed forbliver de bedste inden for deres felt. Ydermere udfører N’AGE forskningsstudier under godkendelse af Datatilsynet og Etisk Komite, så de hele tiden kan videreudvikle og være de førende inden for de nyeste behandlingsmetoder.

Men det er stadig ikke den eneste måde, at N’AGE sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse. De fleste behandlinger kræver en konsultation. Her bliver der talt om, hvad dine ønsker er, og hvordan de bedst muligt opnås. Efterfølgende har du en 48 timers betænkningstid, som er krævet i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler. Det er for at sikre de bedste rammer for dig, så du får truffet det rigtige valg.

Disse behandlinger finder du hos N’AGE

Til trods for at det hele startede med et fokus på Restylane, er der siden hen sket meget, og mange flere behandlinger er kommet til, f.eks. inden for hårfjerning med laser. Her er et overblik over, hvilke behandlinger du finder hos N’AGE:

  • Rynkebehandling og opstramning
  • Volumen og skulpturering
  • Perfekt hud og glød
  • Fedtreduktion
  • Permanent hårfjerning
  • Pigmentering, ar og karsprængninger
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå aldrig glip af en udmærket mulighed til at skaffe flere kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre virksomheder

Lignende Virksomheder