Vandskade firma – Her får du hjælp ved akut vandskade eller fugtskade

selective focus of repairman fixing water damage in bathroom

Affugtning og vandskade firmaer

Er du ramt af vandskade så skal du finde et vandskadefirma som tager sig af stort set alle former for ejendomsoprydning og -sanering.

I de fleste tilfælde kommer et godt vandskade firma ud til stedet allerede samme dag for at danne sig en idé om skadens art og en foreslået afhjælpning. Handling kan som regel påbegyndes dagen efter, at vi har besigtiget skaden. Hvis situationen er akut, kan vi hjælpe på vagt, i disse tilfælde hjælper vi dig med meget kort varsel. I modsætning til mange andre kan vi påtage os opgaver med totalentrepriser.

For at være en førende samarbejdspartner for afhjælpning er de løbende opdateret.

De mest almindelige områder, der kræver særlig ekspertise, er Asbest, Vandskader, Lugtproblemer, Graffiti, Skimmelsvamp og fugt. 

Asbest har været meget brugt i mange byggematerialer for dets gode egenskaber. Vi ser ofte asbest i gammel brandsikring, isolering, befæstelser og samlinger, støjdæmpning, armering i plademateriale, lim og maling, men asbest findes også i andre byggematerialer.

Derfor anbefaler vi altid at finde ud af, om der er asbest i materialerne, inden du går i gang med at rive ned. Asbestfjernelse skal altid foretages af et autoriseret firma. Ellers risikerer du høje bøder.

Vandskader

Vandskade er det største problem og omkring 40.000 akutte vandskader anmeldes til forsikringsselskaberne om året. Ved vandskade skal kilden til problemet altid findes for at kunne afhjælpes korrekt. Vandskader kan sprede sig hurtigt og løser man ikke problemet hurtigt, kan konsekvenserne blive enorme.

Fugtskader

De selskaber vi arbejder med har stor ekspertise på området og kan med sikkerhed sige, at vi har set det meste. Du kan også forebygge fugtskader ved at hyre os til et eftersyn, hvor vi gennemgår kritiske punkter, som du så selv kan holde styr på.

Lugtproblemer opleves som meget forstyrrende og skal derfor ryddes op med finesse. Som enhver anden oprydning tackler vi problemet fra kilden. Hvis handlingen ikke udføres korrekt, kan lugten hurtigt vende tilbage. Dårlig lugt kan skyldes alt fra cigaretrøg, brandskader eller skimmelsvamp, men der er mange andre kilder, hvor der dannes dårlig lugt.

Skimmelsvamp

Skimmelsvamp er ikke kun et æstetisk problem, det kan også forårsage sygdomme. Vi ser ofte skimmelsvamp og ofte er det et let match at afhjælpe. På grund af fejl i bygningskonstruktion og ventilation er skimmelsvamp ofte tilstede. Ved skimmelsvampproblemer rettes problemet ved kilden og samtidig forhindres nye angreb. I Stockholm er skimmelsvamp, råd og blåskimmel hyppigst.

Fugt kan hurtigt etablere sig i ejendommen, hvis man ikke sætter en stopper for det. Et dryppende element bag et skrivebord kan gå så langt, at det kun er naboen nedenunder, der bemærker spor i loftet. Der findes mange tricks til at forhindre fugt, f.eks. tjek at du har lækbeskyttelse, der er intakt under køleskab, fryser og opvaskemaskine. Vaske og trinetkøkkener er normalt svage led i kæden. En opgørelse over mulige steder, der kan forårsage fugt, er en billig forsikring for fugtproblemer.

Her er nogle gode links, til vandskade firmaer; 

Lej Affugter – Akut udlejning af affugtere med transport

Bedre luft i soveværelset – Få monteret ventilation af en elektriker

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå aldrig glip af en udmærket mulighed til at skaffe flere kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre virksomheder

Lignende Virksomheder