2 årsager til at du bør vælge Ergotron produkter til dit kontor

Der er nu til dags mange brands, som udvikler kontormøbler baseret på den nyeste teknologi og med menneskets sundhed i fokus. Flere og flere arbejder på kontor end nogensinde før, og det har givet flere brands mulighed for at deltage på markedet.

 

Ergotron er et af de brands, som har specialiseret sig i at gøre arbejdsdagen for kontorarbejdere så behagelig som mulig, og vi vil i denne artikel derfor introducere dig til 2 årsager til, hvorfor du skal vælge Ergotron løsninger til dit kontor.

Ergonomiske produkter

Først og fremmest er Ergotron specialister i at inddrage ergonomi i deres produkter. Ergonomi henviser til, at den ansatte har gode fysiske forhold på arbejdspladsen. Her kan vi eksempelvis pege på, at det er god ergonomi, hvis den ansatte har en god kontorstol, som passer vedkommendes individuelle fysiske krav. Det kan sammenlignes med, at man skal have det korrekte fodtøj. Man har jo sine sko på hver dag, og man kan hurtigt få skavanker, hvis ikke man passer på sig selv til daglig.

 

Kroppen har ikke godt af at sidde i samme position for længe. Kroppen har derimod godt af at stå op og eventuelt gå i løbet af arbejdsdagen. Kroppens sundhed er i fokus, når man taler om ergonomi og det har Ergotron formået at implementere i produkterne. 

 

Selvfølgelig handler ergonomi om andet end blot en god kontorstol og muligheden for at stå op og arbejde. Det handler også om de teknikker, som den ansatte besidder i forbindelse med viden omkring kroppen og hvordan den sidder, står og bevæger sig på den sundeste måde i løbet af dagen. Ergotron bestræber sig dog på at skabe produkter, som baner vejen for god ergonomi på arbejdspladsen.

Ny teknologi, høj kvalitet og holdbarhed

Yderligere har Ergotrons produkter ry for at være af en super kvalitet, som holder upåklageligt i meget lang tid. Det betyder, at når du investerer i produkter fra Ergotron, behøver du ikke at være bange for, at du snart igen skal investere i nye produkter.

 

Ligeledes kan man mærke, at produkterne er gennemtænkte. Ergotron skærm-arme er eksempelvis lavet, så de glider nemt fra position til position. De er skabt i høj kvalitet, så du også kan hænge tunge computerskærme på armene uden at være urolig. Armene hverken larmer eller knager, når du bevæger dem. Det betyder, at de ikke er til gene for andre på kontoret.

 

Designmæssigt er Ergotrons produkter også tiltalende at se på. Der er bestemt ikke kun tænkt over teknologi og kvalitet, da disse produkter blev designet – men derimod er også det æstetiske aspekt velovervejet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå aldrig glip af en udmærket mulighed til at skaffe flere kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre virksomheder

Lignende Virksomheder